Etusivu / Front
Kissala / Cattery
Pentueet / Litters
Linkit / Links

Halla

Takaisin sijoituskissat -sivulle / Back to breeding cats elsewhere page

IC FI*METSÄKANSAN HELMI

IC FI*Metsäkansan Helmi "Halla"
Cornish rex
s. 08.08.2008
Naaras
Kilpikonnavalkea, CRX f 03

i. FI*Felibiosis Carl von Linné, CRX d
e. FI*Metsäkansan Delfiini, CRX n 03
>> SUKUTAULU

Kasvattaja Tuuli Larva, Metsäkansan
Omistajat Tuuli Larva & Ira Peltonen

Veriryhmä A
Sydänultra ok 10/2009

1 x NOM

Halla valikoitui “jatkoon” himpun verran suoremmalla profiililla ja himpun verran suuremmilla korvilla kuin siskollansa Himmelillä. Kaikki kolme pentua olivat kauniimpia kuin uskalsin toivoakaan. Hallan vauvapyöreys on enää muisto vain - neiti on kasvattanut kinttuihinsa pituutta! Halla on aivan joka paikassa yhtä aikaa, vauhtia ja vähän vaarallisia tilanteitakin piisaa! Neito tykkää vesileikeistä, on nirso ruoalle ja päättää itse ajankohdan huomiolle. Halla asuu Iran omana Hämeenlinnassa Helmi-kaunottaren ja Hugo-enonsa ja Nuka-sfinxin seuraneitinä. Näyttelyissä Halla on käyttäytynyt oikein hyvin, Apina-isän puolelta on luonteeseen saatu paljon toivottua itsevarmuutta.

Hallalla on korkeat koivet, suora profiili ja ihan mukavasti pään päällä istuvat korvat. Turkki on hyvä, mutta leuka on heikonpuoleinen ja korvat saisivat olla isommat.

Halla is a charming young lady with the special cornish rex temper of trying to be everywhere at the same time. She behaves well at shows and she has nice earset, nice coat, long legs and straight profile. She could have a stronger chin and bigger ears.

Halla sai 11.12.2010 Metsäkansan K-pentueen upean ruotsalaisen SC Rex Dandy Ben-Gali the Blacksmith "Gråis" CRX ns 09 21 33 kanssa.